Customer

 

Basket


Total:0,00 DKK~ 0,00 EUR
Basket

*Ja tak – jeg vil gerne modtage DMTonline’s nyhedsbreve. Jeg accepterer hermed ”vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev”.

VILKÅR FOR MODTAGELSE AF NYHEDSBREV
I forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbrevet skal du alene oplyse navn og e-mail adresse. Disse oplysninger vil blive gemt og registreret. Herudover registrerer vi ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen. Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges.

Tilmelding og brug af din e-mail adresse
Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbreve, anvender vi din e-mailadresse til udsendelsen af nyhedsbreve, som indeholder tilbud og nyheder fra DMTonline. Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrevet et par gange årligt. Herudover anvender vi ikke din e-mailadresse. Du skal dog være opmærksom på, at vi i anden sammenhæng kan have indsamlet din e-mailadresse, og at vi i sådanne tilfælde kan anvende den til de formål, som den er indsamlet til.

Afmelding af nyhedsbrev
Din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktoplysninger, vi har registreret om dig, opbevares, så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet, modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet os samtykke til, at vi må henvende os til dig.

Rettelse af oplysninger
Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger ved at tage kontakt til os eller ved at afmelde dig nyhedsbrevet og derefter tilmelde dig igen. Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Vi behandler dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig vores nyhedsbrev.

Dine oplysninger behandles fortrolig og sikkert
Vi anvender servicen Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve. MailChimp udbydes af Konxion og er hjemmehørende i Danmark. Konxion opbevarer og behandler personoplysninger for os som databehandler.