Customer

 

Basket


Total:0,00 DKK~ 0,00 EUR
Basket

Radiokommunikation


 

Digitale radioer & Systemradioer – et tigerspring ud i fremtiden
De digitale radioers fremmarch har for alvor fået fat – specielt med udviklingen af DMR standarden – Digital Mobile Radio. DMR rummer, takket være DSP-teknologien, perfekt støjfrihed og dertil digitalteknologiens tone- og talekvaliteter. DMR tillader meget, bl.a. to samtidige samtaler, tekstmeddelelser, kryptering og er, via IP connectede basisstationer, uden geografiske begræns-ninger. Foruden DMR, har DMTonline også digitale radioer med andre protokoller herunder NXDN, P25 og IDAS.
 
DMTonline forhandler digitale radioer fra Kenwood, Hytera, Motorola og Icom. Til disse radioer kan danskudviklet software, Alarm Control System, fra Zonith applikeres, således at de tilpasses kundens formål.
 
LMR Radioer & PMR Radioer – fordi sikkerhed kræver hurtighed
Analog radiokommunikation er sikker og effektiv ved enhver lejlighed. Den tilbyder simpel betjening og forståelig kommunikation. Dermed er den ideel for personellet, der kan operere sikkert, hurtigt og effektivt. Som en værdifuld sidegevinst er analog kommunikation økonomisk attraktiv.
DMTonline forhandler og lagerfører velkendte og ansete produkter fra Kenwood, Hytera, Motorola, Icom, Vertex Standard og Entel. Desuden er DMTonline også leveringsdygtig i systemrepeatere og tilbehør. Foruden de  lukkede LMR-systemer kan DMTonline tilbyde sine kunder licensfri radioer til 446 MHz og 27 MHz radioer.
 
Flyradio, Jagtradio & Modtagere – nødvendig for nogle og nyttig for mange
 
Sikkerhed i flytrafikken er utænkelig uden pålidelig kommunikationsudstyr: Der er kommunikation i cock-pittet, kommunikation mellem fly og mellem fly og jord. DMTonline forhandler godkendt radioudstyr fra Icom og fra Standard Horizon.
Jagtradioen sikrer gennemførelse af jagtstrategier og observationsudveksling, og ikke mindst den personlige sikkerhed for både erhvervsjægeren og amatørjægeren. DMTonline forhandler jagtradioer fra W-com og Icom, der er blandt de førende producenter af jagtradioer. Jagtradioerne er programmeret med frekvenser, som er dedikeret til jagt.
DMTonline forhandler professionelle radiomodtagere fra WinRadio, Yaesu og Icom til brug inden for forsvaret og beredskabstjene-sten, til overvågningsformål samt til brug for computer- og radioamatører.
 
Radiotilbehør – radioer står sjældent alene!
DMTonline lagerfører et bredt tilbehørssortiment. Herunder er oplistet eksempler på tilbehør, som kunden kan vælge ud fra sit behov, og brugen ved den aktuelle radios drift. DMTonline kan rådgive om: SWR/WATT-meter, måleinstrumenter, strømforsyninger, høreværn, mikrofoner og mikrofonforstærkere.
 
Vejrstationer er blevet populære – vejrdata er for nogle interessante, for andre morsomme og for andre igen nyttige. De er konstrueret til hjemmebrug, til undervisningsinstitutioner og til erhvervene, fx landbrug og gartneri. De af DMTonline forhandlede vejrstationer er produceret af Davis og formidler præcise data for professionelt brug. DMTonline står som vanligt bi med rådgivning om valg af type og med vejledning i brugen af instrumentet.
 
Marineradioer – radioer til søs er sikkerhed til søs
Danskerne har som søfarende folk – både i fritiden og professionelt, brug for moderne elektronisk udstyr, der opfylder ethvert krav til robusthed og funktionsevne, som måtte blive stillet i et ofte uroligt havmiljø. Dette gælder navigation, kommunikation, vejrudsigter, overvågning af den nære skibstrafik og det gennemsejlede farvand. DMTonline forhandler HF- og VHF-udstyr fra Standard Horizon, Icom og Entel, der dækker grupper af enhver art: fritidssejlere, fragtskibe, færger og off-shore rigge. Foruden HF og VHF radioer, så forhandler DMTonline også UHF radioer til onboard kommunikation.