Customer

 

Basket


Total:0,00 DKK~ 0,00 EUR
Basket

AntennerWLAN - Local Area Networks – det trådløse system, der revolutionerede information i nærområdet
Microbølgeteknologien fordrer ekspertise og lang erfaring. DMTonline har begge dele, og firmaets samarbejdspartnere – Procom i Danmark og Pro-Cell i Taiwan, samt vores egen produktion af antenner, giver et fuldt produktsortiment.

DMTonline er leveringsdygtig af parabol-, rundstråle-, sektor- og patchantenner af fremragende kvalitet og til konkurrencedygtige priser både på det danske, og det globale marked. DMTonline`s kunder kan på dette, som på andre områder forvente kvalificeret rådgivning til ethvert Wlan antenne-set-up.


Antenner - ud i rummet på business class
Procom antenner er i særklasse, hvad angår kvalitet og produktprogram. Base-stationsantennerne spænder over et frekvensområde fra 1,5 MHz til 6,0 GHz. De omfatter aktive modtagerantenner, cirkulært polariserede-, retnings-, rundstråle-, multibånds-, yagi- og dipolantenner. Mobilantenner producerer Procom også i et stort sortiment, der dækker fra 25 MHz til 2.5 GHz: ¼ bølge-, multibånds-, GPS-, forkortede ¼ bølgeantenner samt antenner til glasfibertag. Portabelantenneprogrammet præsenterer ¼ bølge-, (også forkortede), 1/2 bølge- og multibåndsantenner. Procom A/S og Skymarsts Antennas er i dag en del af Amphenol Private Netwotks og dette har gjort, at deres program er meget omfattende.

DMTonline er som distributør af alle deres produkter til stede for, at rådgive dig efter dit behov og den antennetype, der dækker det.
 

Antennebeslag & monteringsdele – langtidsholdbar montering
DMTonline er lagerførende af  monterings-udstyr til de forhandlede antenner, varm-galvaniserede tre-bens murbeslag, udligger-arme for mast og rør, rustfri U-bøjler og skruer samt andre nødvendige enkeltdele for forsvarlig opsætning af antenner.